Otros...

Today in the world of modern printing


Aquest Sant Jordi regala "Postdata: T’estimo"

Aquest Sant Jordi regala "Postdata: T’estimo"

Postdata: T’estimo és un llibre que es basa en un diari i un recull de fotografies de tot el que una dona embarassada sent, com els sentiments, emocions, pensaments o sensacions, i fa durant l’embaràs i el primer any de vida del seu nadó. És un llibre per saber, veure i sentir el què és ser mare. El pròleg del llibre va a càrrec de la model i actriu, Martina Klein.

Montse Espolet i la Gemma Pla, de l’estudi fotogràfic de Terrassa Lullaby, pioner a Catalunya en la fotografia de nadons són les autores de les fotografies. Són fotògrafes i a la vegada mares que fa uns anys van poder fusionar les dues facetes: la professional i la familiar, especialitzant-se a fotografiar nens i nenes acabats de néixer. Les imatges van acompanyades d’uns textos creats per elles i per Anna Domènech i Cristina Granero, d’Inpas Comunicació, una agència de publicitat de Terrassa ubicada al Parc Audiovisual de Catalunya, donant com a resultat un llibre de 72 pàgines a tot color i de cuidat disseny.

A més, part dels beneficis generats per la venda d’aquest llibre aniran destinats al Servei de Neonatologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Des d'iGrafic.com volem desitjar molta sort a tot l'equip humà que ha fet possible el projecte i us animem a comprar un exemplar per Sant Jordi. 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.