Otros...

La actualidad en el mundo de la impresión moderna


Aquest Sant Jordi regala "Postdata: T’estimo"

Aquest Sant Jordi regala "Postdata: T’estimo"

Postdata: T’estimo és un llibre que es basa en un diari i un recull de fotografies de tot el que una dona embarassada sent, com els sentiments, emocions, pensaments o sensacions, i fa durant l’embaràs i el primer any de vida del seu nadó. És un llibre per saber, veure i sentir el què és ser mare. El pròleg del llibre va a càrrec de la model i actriu, Martina Klein.

Montse Espolet i la Gemma Pla, de l’estudi fotogràfic de Terrassa Lullaby, pioner a Catalunya en la fotografia de nadons són les autores de les fotografies. Són fotògrafes i a la vegada mares que fa uns anys van poder fusionar les dues facetes: la professional i la familiar, especialitzant-se a fotografiar nens i nenes acabats de néixer. Les imatges van acompanyades d’uns textos creats per elles i per Anna Domènech i Cristina Granero, d’Inpas Comunicació, una agència de publicitat de Terrassa ubicada al Parc Audiovisual de Catalunya, donant com a resultat un llibre de 72 pàgines a tot color i de cuidat disseny.

A més, part dels beneficis generats per la venda d’aquest llibre aniran destinats al Servei de Neonatologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Des d'iGrafic.com volem desitjar molta sort a tot l'equip humà que ha fet possible el projecte i us animem a comprar un exemplar per Sant Jordi. 

Deja tu comentario

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta nos sirve para comprobar si quien contesta el formulario es un visitante humano o se trata de un robot de spam.
Image CAPTCHA
Entrar sin espacios los carácteres de la imagen.