Otros...

Today in the world of modern printing


La revista El Tot Granollers llega a su 1000 Edición

La revista El Tot Granollers llega a su 1000 Edición

A iGrafic estem orgullosos que els nostres clients siguin els nostres amics. I per sort, algunes d'aquestes bones relacions perduren en el temps.

Dissenyem i imprimim la revista setmanal "El Tot Granollers i Vallès Oriental" des del primer número, que data del març de 1993, i aquesta és una setmana especial ja que compleix la xifra de 1000 edicions!!

Mil setmanes, vint-i-un anys imprimint la revista a iGrafic. Durant aquest temps, ens hem esforçat al màxim per oferir el millor disseny, la màxima qualitat, puntualitat i rigor, adaptant-nos sempre a les noves necessitats tecnòlogiques i de respecte al medi ambient. Tot plegat, amb la garantia de la feina ben feta que ens atorga el Certificat de Qualitat ISO. Moltes han estat les hores invertides, la tinta gastada i el paper utilitzat. I tot l'equip d'iGrafic esperem que segueixi sent així durant molts més anys.

 

Felicitats i per molts anys a "El Tot Granollers i Vallès Oriental"!!

En iGrafic estamos orgullosos de que nuestros clientes sean también nuestros amigos. Y por suerte, algunas de estas buenas relaciones perduran en el tiempo.

Diseñamos e imprimimos la revista semanal el "Tot Granollers i Vallès Oriental" desde el primer número, que fue publicado en marzo de 1993. Y en esta semana especial cumple la cifra de 1000 ediciones!!

Mil semanas, veintiun años imprimiendo este semanario en iGrafic. Durante todo este tiempo, nos hemos esforzado al máximo para ofrecer el mejor diseño, la máxima calidad de impresión, puntualidad y rigor, adaptándonos a las nuevas necesidades tecnológicas y de respeto al medio ambiente. Todo con la garantía del trabajo bien hecho que nos otorga el certificado de Calidad ISO. Muchas han sido las horas invertidas, la tinta gastada y el papel utilizado. I todo el equipo de iGrafic esperamos que siga siendo así durante muchos más años.

 

 

Felicidades y por muchos años a "El Tot Granollers i Vallès Oriental"!!

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.